ΟΝΝΕΔ 12ο συνεδριο

Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε στην ιστορία ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, Φαίη Νικητοπούλου, η οποία έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας για τους μετανάστες, που επρόκειτο να εγκατασταθούν στην περιοχή και για τον συγχρωτισμό των προσφυγόπουλων με τα παιδιά της περιοχής.

Η κ. Νικητοπούλου εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και παραπέμπεται στο πειθαρχικό της οργάνωσης, μετά την επιστολή που έστειλε η ΟΝΝΕΔ Πεντέλης προς τον αρμόδιο υπουργό για τη δημόσια τάξη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ώστε να μην εγκατασταθούν μετανάστες στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», επικαλούμενη διάφορα ζητήματα καθημερινότητας, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν την βρίσκει σύμφωνη ούτε η μεταφορά τους σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η στάση της Νικητοπούλου δημιούργησε προβλήματα στην οργάνωση της ΟΝΝΕΔ η οποία μόλις πριν λίγες μέρες εξέλεξε πανηγυρικά τον πρόεδρο Π. Μαρινάκη. Η επιστολή διαμαρτυρίας της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έβριθε ρατσιστικών σχολίων, γεγονός το οποίο κατακεραύνωσαν και κόμματα της αντιπολίτευσης, για των εκπροσώπων τους.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.