Εικόνα2

Σε δήλωση των κυψελών που κατέχουν προκειμένου να τύχουν των επιδοτούμενων προγραμμάτων καλούνται οι μελισσσοκόμοι της χώρας, καταθέτοντας έως 31 Δεκεμβρίου 2019 τη σχετική αίτηση, στις αρμόδιες περιφερειακές Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κηνιατρικής.

Επί του θέματος η ΔΑΟΚ της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας ενημερώνει τους μελισσοκόμους για τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τα άρθρα 2 και 3 του κατ’εξουσιοδότηση κανονισμού (ΕΕ) 2015/1366 και του άρθρου 11 του εκτελεστικού Καν. (ΕΕ) 2015/1368, οι μελισσοκόμοι πρέπει να καταθέσουν στην υπηρεσία μας το αργότερο μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2019 αίτηση – δήλωση των κατεχόμενων κυψελών. Όσοι δεν ανταποκριθούν θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.

Για περισσότερες πληροφορίες στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Πιερίας, στο κτήριο της πρώην Νομαρχίας, Ισόγειο, Γραφείο 8 και στο τηλέφωνο 2351351103, (υπεύθυνος Συμεωνίδης Κων/νος)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.