Κομφούζιο ΕΕ

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής, για το έτος εφαρμογής 2019, των παραστατικών συμμόρφωσης για την Δράση 10.1.08, δηλαδή για το «Κομφούζιο».

Αναλυτικότερα, σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι της Δράσης «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)» του Μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, πως κατ’ εφαρμογή του άρθρου 13(Β.6) της με αριθμ. 4197/20-4-2017 Υπουργικής Απόφασης όπως τροποποιημένη ισχύει, πως παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής για το έτος εφαρμογής 2019 (1η και 2η πρόσκληση), μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος της Δράσης, των παραστατικών συμμόρφωσης ειδικών διατάξεων μέχρι και την Τετάρτη 09-10-2019 σύμφωνα με την αρ.76839/04.10.2019 εγκύκλιο ΟΠΕΚΕΠΕ (ΑΔΑ ΨΗΟ846ΨΧΞΧ-ΧΓΣ.)».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.