eurocertlogo

Θυγατρική εταιρεία στη Γαλλία με την επωνυμία EUROCERT FRANCE ίδρυσε πρόσφατα ο ελληνικός φορέας πιστοποίησης EUROCERT.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της υλοποίησης του στρατηγικού της σχεδίου, του οποίου βασικοί άξονες είναι η καινοτομία και η εξωστρέφεια, η EUROCERT, με την κίνηση αυτή, επιχειρεί να εδραιωθεί στη μεγάλη αλλά και άκρως ανταγωνιστική αγορά της Γαλλίας, ούσα η χώρα αυτή η έκτη κατά σειρά στην οποία διαθέτει θυγατρική εταιρεία Πιστοποίησης.

Σημειώνεται ότι η EUROCERT δραστηριοποιείται σε 38 χώρες παγκοσμίως, είτε μέσω θυγατρικών της εταιρειών, είτε μέσω τοπικών συνεργασιών, καλύπτοντας έναν γεωγραφικό χώρο από την Κίνα μέχρι το Περού.

Η δυναμική ανάπτυξη της EUROCERT, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, εδράζεται στις καινοτόμες λύσεις πιστοποίησης, τις οποίες σχεδιάζει και προσφέρει, αλλά και στην αξιοπιστία και διεθνή αναγνώριση των πιστοποιητικών της, παράγοντες για τους οποίους την εμπιστεύονται επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.