w22-120317w15152610rodakiniesVEROIA

Την εικόνα εκείνη, που θα μεταφέρει με μεγαλύτερη γλαφυρότερη απ’ ό,τι χίλιες λέξεις τη μαγεία της φύσης στον εύφορο κάμπο της Βέροιας, όπου οι ανθισμένες ροδακινιές «βάφουν» με ροζ χρώμα την Άνοιξη, αναζητούν ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ), σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, τον δήμο της περιοχής, και την υποστήριξη της FUJIFILM Hellas.

Είτε είστε ταξιδευτής, είτε ερασιτέχνης ή και επαγγελματίας φωτογράφος, ή απλώς λάτρης της φύσης, μπορείτε μέχρι τις 30/4 φέτος να υποβάλετε τα φωτογραφικά σας «κλικ», στην ηλεκτρονική διεύθυνση veriapeach@gmail.com και να συμμετάσχετε έτσι στον 5ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα Ανθισμένες Ροδακινιές. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού αποκαλύπτουν, μάλιστα, ότι οι ιδανικές συνθήκες ανθοφορίας για φωτογράφιση είναι στο διάστημα από τις 24 Μαρτίου έως και 7 Απριλίου φέτος.

«Ο φωτογραφικός διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία να εκθέσουμε τη ματιά μας σε ένα ονειρικό περιβάλλον, να μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια μας, να ζήσουμε μερικές μέρες μέσα στα άνθη, να τα φωτογραφίσουμε και να εκτιμήσουμε ξανά τις μικρές, ζωτικής σημασίας, χαρές της ζωής», αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΤΟΒ.

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό και τα έπαθλα

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με τρεις έγχρωμες ή ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε μορφή jpg (with exif data απαραιτήτως) και το αρχείο να φέρει το επίθετο του διαγωνιζόμενου και διαδοχική αρίθμηση. To email που θα στείλει ο κάθε διαγωνιζόμενος, θα πρέπει να έχει θέμα «Διαγωνισμός φωτογραφίας 2022».

Η κριτική επιτροπή της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚΔ Μακεδονίας & Fuji Film Hellas θα βραβεύσει με μια instax mini LiPlay την καλύτερη φωτογραφία και οι επόμενες δύο θα λάβουν μια instax SQ1 και instax mini 40 αντίστοιχα.

Ο διαγωνισμός «τρέχει» και με μια ειδική κατηγορία, αυτή του κοινού, με δώρο μια Instax mini 11. Το έπαθλο θα κερδίσει όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα «Like» στη φωτογραφία του, την οποία θα πρέπει να τοποθετήσει στο instagram @fujifilmhellas.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν και βίντεο μέσω wetransfer ή κάνοντας το upload σε οποιοδήποτε cloud και στέλνοντας το link κοινοποίησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση videographyesp@gmail.com, με θέμα στο email «Διαγωνισμός Βίντεο».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2022, ενώ όπως διευκρινίζεται οι φωτογραφικές μηχανές που θα δοθούν ως βραβεία, θα είναι ολοκαίνουργιες με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Οι βραβευμένες φωτογραφίες, τα βίντεο και οι διακρίσεις του διαγωνισμού, θα εκτυπωθούν και θα παρουσιαστούν σε εκθέσεις με παράλληλη προβολή τους στο διαδίκτυο στην σελίδα του Τ.Ο.Β. και κοινοποίηση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.