ΒΑΜΒΑΚΙ 11

Οι δασμοί των ΗΠΑ και τα προβλήματα με τη χαμηλή τιμή στο βαμβάκι άρχισαν να συσπειρώνουν από ό, τι βλέπουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, γι΄αυτό και έγινε μάζωξη και στη Λάρισα  ενώ στην ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ειπώθηκαν πράγματα, απ΄ότι μαθαίνουμε για τη στρατηγική.

Έτσι, αν και υπάρχουν δυο τάσεις, όπως μαθαίνουμε το αγροπολιτικό κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ , με εξαίρεση τον πρώην υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου, να έχει μείνει μόνος, να υπερασπίζεται τα έργα και τις ημέρες του και τον τέως υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη να κρατά πιο χαμηλά τους τόνους, αν και έχει  και ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και σαφέστατη υπεροχή στους συντρόφους του, σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Στο γενικό πλαίσιο, όπως μαθαίνουμε, κάποια στελέχη προτιμούν την πιο βαριά αντιπολίτευση,  ενώ ορισμένοι ζητούν να παραμείνει χαλαρό το τοπίο, αφού η κυβέρνηση δεν έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις της για τον αγροσυνεταιριστικό χώρο. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην πιο σκληρή γραμμή, πάντως, ακούστηκε ότι έχουν οι γυναίκες…

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.