w18-95413ERGASPerifereiakos6

Εργασίες κλαδέματος θάμνων στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εκτελούνται έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται στα τμήματα α) από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τον ισόπεδο κόμβο Κορδελιού και β) από την περιοχή νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» έως την περιοχή νοσοκομείου «Αγίου Παύλου»

 στην κατεύθυνση προς ανατολικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, από την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως τις 14:00.

– στην κατεύθυνση προς δυτικά, δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή 20 Μαΐου και κατά τις ώρες από τις 14:00 έως τη δύση του ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.