Πρόσκληση εκδηλώσεων 100 χρόνια από τη ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ_page-0001

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή θα πραγματοποιηθούν στο Ευρωπαϊκό Μουσείου Άρτου και στο Διαδραστικό Λαογραφικό Μουσείο Βαρνάβα από τις 3 έως τις 7 Μαΐου 2022. Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα χορευτικά σχήματα του πολιτιστικού-περιβαλλοντικού συλλόγου Βαρνάβα, του συλλόγου γυναικών Γραμματικού, του πολιτιστικού συλλόγου Νέας Αρτάκης «Η Παντάνασσα» και συγκρότημα ρεμπέτικης μουσικής. Επίσης, συμμετέχουν αντιπροσωπείες από τη Βουλγαρία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Λετονία. Τις εκδηλώσεις στηρίζουν οι εταιρείες Μύλοι Παν. Δάκου,  Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και  Οινότρια Γη Κώστα Λαζαρίδη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.