Ζάχαρη

Τι προτίθενται να πράξουν για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τους τευτλοπαραγωγούς και εάν υπάρχουν προγράμματα στήριξής τους λόγω της μείωσης της παραγωγής τα τελευταία χρόνια, ζητά να πληροφορηθεί μ΄ επίκαιρη ερώτηση, που κατέθεσε προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα  ο Αντιπρόεδρος & Βουλευτής Επικρατείας της ‘”Ελληνικής Λύσης”, Βασίλης Βιλιάρδος.

Επίσης, ερωτώνται εάν η ΕΒΖ -με δεδομένο ότι η αξία της μετοχής της είναι μηδενική- θα μπορούσε να παραχωρηθεί στο Δημόσιο.

Όπως λέει, με δεδομένη την απαξίωση της ΕΒΖ μήπως θα ήταν σκόπιμο να προσληφθεί άλλος σύμβουλος, εάν είναι θεμιτό να λαμβάνουν αποφάσεις για το μέλλον της ΕΒΖ η Τράπεζα Πειραιώς και ένας ιδιώτης εκκαθαριστής, ιδιαιτέρως,  καθώς πρόκειται για ένα θέμα που άπτεται της γεωργικής και κοινωνικής πολιτικής της χώρας. Τέλος, ερωτώνται σε ποιο στάδιο βρίσκεται το σχέδιο μετάβασης της ΕΒΖ στην παραγωγή βιοκαυσίμων και εάν προωθείται η πώληση των εργοστασίων σε Λάρισα, Ξάνθη ή αλλού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.