w17-140548ELGEKAwinesB

Στη FOOD EXPO, την έκθεση Τροφίμων και Ποτών με ακτινοβολία την Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη συμμετείχε η ELGEKA

Σύμφωνα με την εταιρεία, η  παρουσία της στη διεθνή έκθεση με το περίπτερο ELGEKA wines ανέδειξε τη δυναμική της στο χώρο της εμπορίας οίνου από όλη την Ελλάδα. Εκπροσωπώντας μεγάλο εύρος οινοποιείων αλλά και διαφορετικών ποικιλιών καλύπτοντας ήδη σημαντικό μέρος του οινοποιητικού χάρτη της χώρας, η ELGEKA αναδεικνύεται ως ένας ιδανικός σύμμαχος για εγχώριους και ξένους πελάτες. Στόχος της εταιρείας είναι άλλωστε αφενός να καλύψει το σύνολο του οινοποιητικού χάρτη της Ελλάδας και αφετέρου να συμβάλει στη διανομή και την αποτελεσματική προβολή επιλεγμένων ελληνικών Οινοποιείων εντός και εκτός συνόρων. Κάθε οινοποιείο του δικτύου της ELGEKA έχει τη δική του ιστορία, τη δική του μοναδική κληρονομιά και έχει επιλεχθεί με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως η καινοτομία και η δυναμική του.

Σύμφωνα πάντοτε με την εταιρεία, Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η ELGEKA αναφορικά με τον εντυπωσιακό αριθμό ετικετών που διαχειρίζεται, ο οποίος της επιτρέπει να προτείνει μερικούς από τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού κρασιού από κάθε περιοχή της Ελλάδας. Οι διακεκριμένοι σε εθνικό και διεθνές επίπεδο οίνοι από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Κτήμα Γκλίναβος από την περιοχή των Ιωαννίνων, την Πατραϊκή Οινοποιΐα, το The Wine Barrel, τα κρασιά της Symposium Cellars από το Αμύνταιο της Φλώρινας, τα αγιορείτικης παράδοσης κρασιά Μονοξυλίτης, αλλά και τα προϊόντα του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου έκλεψαν τις εντυπώσεις πλήθους επισκεπτών που είχαν τη δυνατότητα να τα γνωρίσουν και να τα δοκιμάσουν στο περίπτερο ELGEKA wines.

Επίσης πραγματοποιήθηκε διάλεξη του Καθηγητή Οινολογίας στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Εργαστηρίου Οινολογίας και Αλκοολούχων Ποτών, Γιώργου Κοτσερίδη, που διοργάνωσε η ELGEKA στο πλαίσιο της FOOD EXPO. Ο κ. Κοτσερίδης παρουσίασε τις τάσεις στην οινοποίηση για την επόμενη πενταετία, τις ποικιλίες που σήμερα είναι σχεδόν άγνωστες αλλά έρχονται στο προσκήνιο καθώς και τις προτιμήσεις των νεότερων γενεών.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.