w12-94237w1693645w29170537w0295329EKAB34

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν χθες, γύρω στη μία μετά το μεσημέρι, δύο από τους τραυματίες του τροχαίου που σημειώθηκε, προχθές το βράδυ, στο 62ο χλμ. της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου, στο Κιλκίς, με την εμπλοκή τριών οχημάτων και μίας αγέλης αγριογούρουνων, και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 2 τα ξημερώματα, διακομίστηκαν (αρχικά) στο νοσοκομείο του Κιλκίς συνολικά επτά άτομα, δύο εκ των οποίων κατέληξαν. Τρεις εκ των τραυματιών, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα από τη Βόρεια Μακεδονία υπέγραψαν και έφυγαν, ενώ οι άλλοι δύο τραυματίες, που είναι σε σταθερή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο 424.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι η προανάκριση της Τροχαίας Κιλκίς για τις συνθήκες του τριπλού τροχαίου. Όπως έγινε γνωστό, αρχικά περιπολικό που οδηγούσε 42χρονος αστυνομικός και συνεπιβάτες δυο συναδέλφους του, 44 και 36 ετών, συγκρούστηκε με διερχόμενη αγέλη αγριογούρουνων, με συνέπεια να ξεφύγει από την πορεία του.

Στη συνέχεια, όχημα με οδηγό 56χρονο αλλοδαπό (υπήκοο Βόρειας Μακεδονίας) και συνεπιβάτιδα 50χρονη ομοεθνή του συγκρούστηκε με αγριογούρουνο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί σε χωράφι. Ακολούθως, ένα ακόμη αυτοκίνητο, με οδηγό 53χρονο ημεδαπό και συνεπιβάτη έναν 48χρονο, συγκρούστηκε με το περιπολικό, ενώ από τα συντρίμμια του τρίτου οχήματος ανασύρθηκαν θανάσιμα τραυματισμένοι οι δύο επιβάτες του.

Σύμφωνα δε με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν και πέντε αγριογούρουνα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.