w24-130436koutsoumpas

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρέστη χθες στα Δικαστήρια Καβάλας, για να εκφράσει τη συμπαράσταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους από τα Πετρέλαια και τα Λιπάσματα Καβάλας.

«Για μία ακόμη φορά είμαστε εδώ, μαζί, δίπλα σας, στον αγώνα για να δικαιωθούν τα δίκαια αιτήματά σας. Οι εργαζόμενοι των Λιπασμάτων Καβάλας, των Πετρελαίων Καβάλας, σαν μια γροθιά, όλοι μαζί δίνουν αυτή τη μάχη. Κι εδώ σήμερα έξω από τα δικαστήρια, μέσα στα δικαστήρια ενάντια στις διώξεις, για να δικαιωθούν τα δικαιώματά τους, για να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους, ενάντια στην εργολαβοποίηση, ενάντια στις απολύσεις με πλήρη δικαιώματα, για μόνιμη και σταθερή δουλειά, ενάντια στα σχέδια της εργοδοσίας, ενάντια στα κόλπα που κάνει με τις παρένθετες εταιρείες, για να τη γλιτώνει, να ξεζουμίζει, να εκμεταλλεύεται τους εργαζόμενους και να τους στέλνει στο δρόμο, για να μη μπορούν να ζήσουν εκείνοι και τα παιδιά τους» τόνισε ο Δ. Κουτσούμπας μιλώντας στη συγκέντρωση των εργαζομένων.

«Είμαστε εδώ! Θα είμαστε μέχρι τέλους. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, ούτε την κυβέρνηση, ούτε τη μεγαλοεργοδοσία, ακόμα και άλλα κόμματα που άλλα υπόσχονται όταν είναι στην αντιπολίτευση και άλλα κάνουν όταν παίρνουν την εξουσία και τη διακυβέρνηση. Είμαστε εδώ για να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, για να υλοποιήσουν αυτά που υπόσχονται, για να γίνουν πράξη τα δίκαια αιτήματά σας με πλήρη δικαιώματα.

Είμαστε μαζί σας και εδώ, και στην Αθήνα και στη βουλή και στους δρόμους του αγώνα. Καλή δύναμη!» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.