w03-212944w0110081524531660

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν στην Ηλεία περισσότεροι από 130 πυροσβέστες με τέσσερις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περίπου 45 οχήματα, προκειμένου να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από τις κατοικημένες περιοχές.

Ειδικότερα, οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να περιορίσουν το μέτωπο της φωτιάς,  ενώ βρίσκονται κοντά στις κοινότητες, Βάλμη, Κότρωνα, Καραγιαννέικα, Λάττα και άλλες γειτονικές περιοχές, ώστε να μην απειληθούν σπίτια.

Όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος «έχει μειωθεί η ένταση των ανέμων, γεγονός που βοηθάει το έργο των πυροσβεστών».

Στο μεταξύ, με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα, ενώ σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς σήμερα, η περιφερειακή ενότητα Ηλείας βρίσκεται στην πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.