w18-94511P1133400

Επιχειρήσεις των Γρεβενών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και ειδικότερα στην παρασκευή μιας μεγάλης και μοναδικής ποικιλίας ξεχωριστών μανιταροπροϊόντων, εκπροσωπήθηκαν μέσα από το σταντ του Δήμου Γρεβενών, το οποίο φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», στη Θεσσαλονίκη, το τριήμερο 12 με 14 Νοεμβρίου 2021.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προβολή τουριστικών προορισμών των ορεινών Γρεβενών όπως είναι παραδοσιακοί οικισμοί, θεματικά μουσεία, πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες και μοναστήρια, πλαισιωμένα από ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο με βουνά, δάση, ποτάμια και λίμνες όπου η πεζοπορία, το ράφτινγκ και η χιονοδρομία έχουν τον πρώτο λόγο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν η παρουσίαση των Γρεβενών ως ένας ιδανικός τόπος εναλλακτικού τουρισμού για όλο τον χρόνο και για κάθε ηλικία, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον πολιτισμό, τη φύση και τη γαστρονομία καθώς αποτελούν τα κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα της πανέμορφης περιοχής μας.

Σε ανακοίνωση του Δήμου, τονίζεται ότι το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμπορικούς επισκέπτες και κοινό.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.