w16-144806w21112300images

Μήνυμα ειρήνης θα στείλουν οι κάτοικοι του Μονοπήγαδου του δήμου Θέρμης, μαζί με τους πρόσφυγες από την Ουκρανία οι οποίοι φιλοξενούνται στον οικισμό, μέσω της εθελοντικής δράσης αναδάσωσης που διοργανώνεται την Κυριακή, 20 Μαρτίου.

Τα πρώτα δέντρα θα φυτέψουν παιδιά προσφύγων από την Ουκρανία τα οποία φιλοξενούνται με τις οικογένειές τους στο Μονοπήγαδο, ενώ πριν την αναδάσωση σε δασική έκταση πλησίον του οικισμού θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων του πολέμου.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του πολιτιστικού συλλόγου Μονοπήγαδου και του τοπικού αθλητικού συλλόγου ΠΑΣ «Κεραυνός», σε συνεργασία με το δήμο Θέρμης και τη διεύθυνση αναδασώσεων Κεντρικής Μακεδονίας του δασαρχείου Θεσσαλονίκης.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.