DODONH_PROIONTA

Η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα Cheese Art για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των ελληνικών παραδοσιακών τυριών, την ενίσχυση της καινοτομίας τους και της ανταγωνιστικότητάς τους στις νέες αγορές.

Στόχος της δράσης είναι η διασύνδεση επιστημονικών φορέων (Πανεπιστημίων και Τεχνολογικών Ιδρυμάτων) με τη βιομηχανία, για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, αποσκοπώντας στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών βιομηχανιών.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Δωδώνη, Μιχάλης Παναγιωτάκης, δήλωσε σχετικά: «Στη Δωδώνη κύριο μέλημά μας είναι να καινοτομούμε και να αναζητούμε διαρκώς τρόπους βελτίωσης των προϊόντων μας, θέτοντας πάντα σε αρμονία την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνολογικά μεθόδους παραγωγής.

Μέσω της συμμετοχής μας στο καινοτόμο ερευνητικό πρόγραμμα Cheese Art, ευελπιστούμε ότι θα αποκτήσουμε εμείς, αλλά και ο ευρύτερος κλάδος, ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού διεθνώς, ώστε τα ελληνικά μας τυριά να ανταποκριθούν επιτυχώς στις ολοένα αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και επιθυμίες των καταναλωτών σε όλον τον κόσμο».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.