w23-17451122807247

Συνεχείς επαφές με εκπροσώπους αγροτών έχει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς. Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία από τον Oινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, δυναμικότητας 500 μελών που καλλιεργούν πάνω από 10.000 στρέμματα, καθώς και από τον Συνεταιρισμό Δαμασίου. Παρουσία του βουλευτή Λάρισας, Χρήσου Κέλλα, συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα και προβλήματα που αφορούν στο κόστος παραγωγής, τους εργάτες γης και τις αποζημιώσεις από τον παγετό της άνοιξης του 2021.

Επίσης, ο υπουργός είχε συνάντηση με αγρότες από τα Γρεβενά. Μαζί τους συζήτησε τα θέματα που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα οι κτηνοτρόφοι. Στη συνάντηση μετείχαν ο βουλευτής Γρεβενών Ανδ. Πάτσης, ο δήμαρχος Γρεβενών Γ. Δασταμάνης και ο δήμαρχος Δεσκάτης Δ. Κορδήλας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.