w22-91448wine800

Τους Έλληνες οινοπαραγωγούς που θέλουν να αναπτυχθούν και να συνάψουν νέες συνεργασίες στο εξωτερικό στηρίζει η UPS φέρνοντάς τους στο επίκεντρο του διεθνούς επιχειρηματικού ενδιαφέροντος. Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει εξειδικευμένα εργαλεία και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων βιώσιμες συσκευασίες, υπηρεσίες παρακολούθησης αποστολών σε πραγματικό χρόνο, καθώς και υπηρεσίες εκτελωνισμού.

«Από την αρχή της πανδημίας κληθήκαμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες και το κατορθώσαμε. Σιγά-σιγά βλέπουμε ότι η αγορά επανακάμπτει, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς οι καταναλωτές είναι ξανά σε θέση να απολαύσουν αγαπημένα τους προϊόντα ή να ανακαλύψουν νέα από τη μοναδική περιοχή μας. Η ανάγκη μας για έναν συνεργάτη που μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες και δώσει άμεσα λύσεις στα προβλήματα του καταναλωτικού μας κοινού, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας και της ανάπτυξης μας»  αναφέρει ο Ιωάννης Δανέζης, διευθυντής του Κέντρου Οινοτουρισμού SantoWines.

Η UPS μέσα στον τελευταίο χρόνο κατόρθωσε να αυξήσει σημαντικά την παρουσία της σε διάφορες περιοχές της χώρας όπως η Κρήτη, αναπτύσσοντας τον στόλο της, βελτιώνοντας τους χρόνους παράδοσης στις εισαγωγές και εξαγωγές προϊόντων, επεκτείνοντας το διαθέσιμο ωράριο των παραδόσεων προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες της. Όλες αυτές οι στρατηγικής σημασίας κινήσεις, οδήγησαν στην αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων της UPS αλλά και των συνεργατών της κατά τη διάρκεια του 2021.

Σύμφωνα με την UPS, οι εξαγωγές ελληνικών κρασιών στις ΗΠΑ και άλλες ευρωπαϊκές χώρες συνεχίζουν να αποτελούν βασικό τομέα επένδυσης για τη UPS, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα υψηλότερα ποσοστά παραδόσεων στις ΗΠΑ. Πιο συγκεκριμένα, η UPS έχει επενδύσει πάνω από 2 δισ. δολ. στη δημιουργία ενός διασυνοριακού ευρωπαϊκού δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου κόμβου που έχει δημιουργήσει η εταιρεία στην Κολωνία της Γερμανίας και έχει καταφέρει να προσφέρει στο πελατολόγιο της  ευελιξία και έλεγχο στις αποστολές και παραδόσεις.

«Καθώς η παγκόσμια οικονομία επανακάμπτει από την πανδημία που έχει προκαλέσει η Covid-19, η κατανόηση των αναγκών και των προτεραιοτήτων των καταναλωτών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαιότητα για όσες επιχειρήσεις θέλουν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται σε διεθνές επίπεδο. Στη UPS, συνεργαζόμαστε εδώ και 25 χρόνια με πολλές ελληνικές επιχειρήσεις και πιστεύουμε στις δυνατότητες τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που επενδύουμε σε διεθνές επίπεδο στη σύναψη επωφελών συνεργασιών με γνώμονα την ανάπτυξη και εξέλιξη» δηλώνει ο εμπορικός διευθυντής UPS Ελλάδος, Δημήτρης Κυριαζής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες αυτές οι κινήσεις εξωστρέφειας καθώς και ένα ευρύ φάσμα επιπλέον υπηρεσιών και προϊόντων, αποτυπώνονται στο ευρωπαϊκό δίκτυό της, το οποίο διαθέτει πάνω από 30.000 σημεία εξυπηρέτησης UPS με ευέλικτες επιλογές παράδοσης και δυνατότητες παραλαβής τα Σαββατοκύριακα.

Η UPS από το ξεκίνημα το 1996 έως και σήμερα, έχει φτάσει να απασχολεί 160 άτομα και συνεχίζει με σταθερότητα και επαγγελματισμό να καλλιεργεί συνεργασίες και να εφαρμόζει πρακτικές που διασφαλίζουν την ανάπτυξη και την εξέλιξη της σε όλα τα επίπεδα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.