Παυλος Μαρινάκης ΟΝΝΕΔ

Με …σταλινικό ποσοστό επικράτησε, χωρίς καν να υπάρξουν κάλπες ο Παύλος Μαρινάκης, από την Πάτρα κι εκλέχθηκε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, κατά το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του 12ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ διαπίστωσε ότι μόνη υποψηφιότητα για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ήταν αυτή του Παύλου Μαρινάκη. Η υποψηφιότητά του υπογράφηκε από το 87% των συνέδρων.

Βάσει του άρθρου 35 εδ. γ’ του Κανονισμού Λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ, καθώς ήταν η μοναδική υποψηφιότητα, που κατατέθηκε, χωρίς εκλογική διαδικασία. Ο Παύλος Μαρινάκης αφού ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έκαναν, μίλησε με θερμά λόγια για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και σημείωσε πως η ΟΝΝΕΔ, που αριθμεί 70.000 μέλη, πρέπει να είναι στην πρωτοπορία.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.