Γαστρονομία πουλί ζύμη

Ένα από τα βασικά ζητήματα, που τίθενται διαχρονικά στο θέμα της διατροφής είναι πιο ωραίο τρόφιμο ή πιο νόστιμο. Η απάντηση είναι και τα δυο. Έτσι, η υψηλή γαστρονομία δείχνει τον δρόμο για τη διατροφή, με τρόφιμα, που μπορούν να είναι ευφάνταστα και να συγκινούν και τα παιδιά.

Το βασικό ζήτημα εδώ είναι το σχήμα, που μπορεί να μη συγκινεί όχι μόνο τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους. Σε όλες τις εκθέσεις τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης και της πρόσφατης Anuga 2019, το σχήμα των τροφίμων, παίζει τον ρόλο του, ώστε να συγκινήσει ολοένα και περισσότερους καταναλωτές. Και δεν μιλάμε μόνο για το τρόφιμο πολυτελείας. Κι εδώ πρέπει η Ελλάδα να κινητοποιηθεί στο τρόφιμό της, γιατί δυστυχώς ελάχιστοι είναι εκείνοι, που έχουν καταλάβει πως τα παιδιά έχουν τον πρώτο λόγο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.