ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΙΚΡΗ

Προσπάθειες να καταβληθούν τα χρήματα της επιδότησης πριν την 28η Οκτωβρίου από πλευράς του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατά τον υπουργό, Μάκη Βορίδη, με συνέντευξή του στη Γωγώ Κατσέλη, στον “Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής”, δηλαδή το 70% της βασικής ενίσχυσης (επιδότηση). Έως το τέλος του έτους (τέλος Δεκεμβρίου) θα καταβληθεί στους δικαιούχους το υπόλοιπο 25%-30% της βασικής ενίσχυσης, καθώς και το πριμ για το λεγόμενο «πρασίνισμα»,  για καθαρά περιβαλλοντικούς λόγους. Στη συνέντευξή του ο Μάκης Βορίδης λέει κι άλλα για τα μακεδονικά προϊόντα και την προστασία των παραγωγών αλλά για τη νομική προστασία των Ευρωπαίων παραγωγών από τους δασμούς στις ΗΠΑ. Πάντως, σε ό, τι αφορά στη Novartis εκτιμά πως ο φάκελος για Παπαγγελόπουλο -Novartis δεν θα επιστρέψει στη Δικαιοσύνη, πράγμα, που σημαίνει ότι η Βουλή θ΄ αποφασίσει  για την τύχη του τέως αναπληρωτή υπουργού.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.