Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος

Με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά με τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού ζητήματος κατά τη διάρκεια της θητείας του τα τελευταία πέντε χρόνια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Στη συνέχεια, ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε τα μέλη των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο κοινής συνεδρίασης που πραγματοποίησαν για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.