Νίκος Ηγουμενίδης

Καίτοι γιατρός και μάλιστα καρδιολόγος ασχολείται και με τους αγρότες και με τον τουρισμό, με την ιδιότητά του ως βουλευτής, ο Νίκος Ηγουμενίδης. Εξ ου  κι είναι αγαπητός και στους συναδέλφους του και παρά τις όποιες πολιτικές διαφορές και σε αντιπάλους από άλλα κόμματα. Έτσι, κατά τύχη βρέθηκαν με τον αγροτοσυνδικαλιστή, Πρίαμο Ιερωνυμάκη, αμπελουργό και πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, ο οποίος στη συνέχεια θα είχε συναντήσεις στην Αθήνα για αγροτικά θέματα. Γνώριμοι από τα παλαιά, τα είπαν στα πεταχτά αλλά στο τέλος φαγώθηκαν ποιος θα πρωτοπληρώσει το κέρασμα. Ευτυχώς παρά τα μνημόνια, Γερμανία δεν γίναμε, που ο πληρώνει ξεχωριστά άλλον λογαριασμό η μάνα κι άλλον τα παιδιά…

Α.ΣΤ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.