291e61c8f0f8d46cbf8c4692e81733b1_XL

ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μετά τη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Μαξίμ» με πρωτοβουλία των Αγροτικών Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Τυρνάβου, στην οποία συμμετείχαν αρκετοί αγρότες, ομόφωνα αποφασίστηκε η κλιμάκωση της δράσης.

Ως εκ τούτου απευθύνεται κάλεσμα σε όλους τους αγρότες του Δήμου Τυρνάβου αύριο Πέμπτη (18/11/2021) και ώρα 11:00 το πρωί, στην είσοδο της πόλης του Τυρνάβου έναντι της «Τούμπας» να συμμετάσχουν με τα τρακτέρ τους στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουμε στην πόλη της Λάρισας με προορισμό την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «διεκδικούμε άμεσα αποκατάσταση της αδικίας για τη μη καταβολή της προκαταβολής του 40% σε όλες τις καλλιέργειες που μας υποσχέθηκαν από τις αρχές του καλοκαιριού, αποζημίωση των υπερώριμων νεκταρινιών και ροδάκινων στην ασφαλίζομενη τους αξία, αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο σε όλους τους καλλιεργητές και κτηνοτρόφους χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις, μείωση του αγροτικοκτηνοτροφικου ρεύματος στο 50%».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη, διότι ό,τι κερδίσαμε έγινε στον δρόμο με αγώνες. Καλούμε όλους τους φορείς να συμμετάσχουν μαζί μας ώστε έμπρακτα να μας συμπαρασταθούν».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.