akkel

Νέα προβοκάτσια και αποπροσανατολισμό «μυρίζει» η ολοσέλιδη  ανταπόκριση του Κώστα Ονισένκο, ανταποκριτή της εφημερίδας Τα Νέα από το Κίεβο της Ουκρανίας, στο φύλλο του Σαββάτου 15 Μαΐου 2021. Ο Ονισένκο, σύμφωνα με έγγραφα της διαρροής DCleaks εμπλέκεται από το 2015 σε κύκλωμα αμερικανικών παρεμβάσεων μέσω ΜΚΟ του George Soros, την OSIFE κατά της Ελλάδας, με εμπλοκή συμβούλου του Τσίπρα, όπως παραθέτουμε στη συνέχεια.

Η ανταπόκριση περιστρέφεται γύρω από μία κατάθεση(;) σε Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του περιβόητου Γελτσινικού ολιγάρχη Μιχαήλ Χοντορκόφσκυ και έρχεται την περίοδο που το καθεστώς Μητσοτάκη πιέζεται εντός της ΝΔ και από την κοινωνία να μην προωθήσει για ψήφιση τα τρία μνημόνια συνεργασίας που περιλαμβάνει η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών ή οι βουλευτές να μην τα ψηφίσουν. Με κυνήγι μαγισσών και διχασμό μήπως το καθεστώς προσπαθεί να εκβιάσει τους βουλευτές ότι αν δεν ψηφίσουν τα σκοπιανά μνημόνια, θα φάνε λάσπη ως «πράκτορες των Ρώσων» όπως επιχειρεί η ανταπόκριση ανασύροντας παλιές λασπολογίες και φυσικά πάντοτε ΧΩΡΙΣ στοιχεία;

Τον Ιούλιο του 2018, εξαπολύθηκε η γνωστή επίθεση εναντίον των ελληνορωσικών σχέσεων (με αποδεδειγμένη καθοδήγηση από γκανγκστερικά συμφέροντα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Λονδίνο), στην οποία μεταξύ άλλων προσπάθησαν να εμπλέξουν και το ΑΚΚΕΛ ότι χρηματοδοτείται από το Κρεμλίνο. Όπως είναι γνωστό, το ΑΚΚΕΛ έχει πρωτοστατήσει στην προώθηση πολιτικής υπέρ της ελληνικής κοινωνίας και των εθνικών δικαίων και εθνικών συμφερόντων, η οποία σε πολλά σημεία στηρίζει την συνεργασία και καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Τότε οι παρακρατικές ΜΚΟ Integrity Initiative της Βρετανίας και η Open Society των ΗΠΑ (George Soros), σε συνεργασία με τις αμερικανικές και τις βρετανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών (όπως αποδείχθηκε και δημοσιεύτηκε από τους New York Times), εξαπέλυσαν την επίθεση για να αναγκάσουν την ελληνική κοινωνία να στηρίξει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, ρίχνοντας λάσπη ότι οι Ρώσοι αγόραζαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες με ρούβλια και ότι η αντίσταση των Ελλήνων σε αυτή την προδοτική συμφωνία δεν ήταν γνήσια αλλά αγορασμένη.

Ακόμη και σήμερα αυτό προωθούν: ότι όσοι αντιδρούν κατά των Σκοπίων, «τα πήραν» από τον Πούτιν.

Ο Χοντορκόφσκυ ήταν στο στενό κύκλο συνεργατών της κυβέρνησης του Μπόρις Γιέλτσιν, ένα από τα μαύρα «αστέρια», πολύ χειρότερος σε σχέση με τα μπουμπούκια του ΠΑΣΟΚ τύπου Τσοχατζόπουλου, κλπ . Ήταν μία από τις δίποδες βδέλες που έπιναν το αίμα, ζωή, αξιοπρέπεια και τον πλούτο του ρωσικού λαού κατά την μαύρη περίοδο της ιστορίας της Ρωσίας, όπου το μπολσεβίκικο οργανωμένο έγκλημα του δυτικισμού (με τον Χοντορκόφσκυ σε περίοπτη θέση) κατέλαβε την εξουσία στη Ρωσία και κατέστησε τη Ρωσία σε ανάλογη αλλά χειρότερη κατάσταση με αυτό που προσπαθούν να καταστήσουν την Ελλάδα οι δίποδες βδέλες των μνημονίων κλπ. Ο ανταποκριτής Ονισένκο «ξέχασε» να γράψει ότι Γάλλοι ευρωβουλευτές υπενθύμισαν στον Χοντορκόφσκυ αυτό το παρελθόν του, λέγοντας επιπλέον ότι είχε εμπλακεί σε σειρά δολοφονιών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος και ότι η πρόσκλησή του να μιλήσει στην Επιτροπή δεν έπρεπε να είχε γίνει. «Καρφώνουν» και τον Γάλλο Πρόεδρο της Επιτροπής που ήταν σύμβουλος του ανθέλληνα Σαακασβίλυ στη Γεωργία και παντρεμένος με την υφυπουργό Εσωτερικών του Σαακασβίλυ! Η (πρώην πια) γυναίκα του μετά έγινε υφυπουργός Εσωτερικών στη ναζιστική κυβέρνηση του Ποροσένκο μετά από το πραξικόπημα στην Ουκρανία. Πρόεδρος σε Επιτροπή της Ε.Ε. που μας πέτυχε, η ενσάρκωση της εξάρτησης!

Ο ανταποκριτής Ονισένκο από την αρχή ξεπλένει τον Χοντορκόφσκυ από το κατάμαυρο παρελθόν (και παρόν) του, χαρακτηρίζοντάς τον «πρώην ολιγάρχη»! Στη συνέχεια παραθέτει τμήμα όσων είπε, τα οποία είναι τα ίδια του 2018 αλλά αναμασημένα για να υπενθυμίζουν στους βουλευτές και άλλους τι θα πάθουν αν αντιδράσουν στην ψήφιση των μνημονίων των Πρεσπών. Χαρακτηριστικά σε αυτή την κατεύθυνση έχει μία παράγραφο: «Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ένας από τους βασικούς σκοπούς της μυστικής επιστολής στην Ελλάδα ήταν η προώθηση κλίματος διάσπασης μέσα στην ελληνική κοινωνία πάνω σε διάφορα θέματα, όπως το ελληνοσκοπιανό. “Έχουμε έγγραφα σύμφωνα με τα οποία οι πολιτικοί αναλυτές του Κρεμλίνου σχεδίαζαν να ενισχύσουν τις αντιευρωπαϊκές και αντιαμερικανικές διαθέσεις ανάμεσα στους ψηφοφόρους” επισημαίνεται στην προφορική ενημέρωση». Καθαρά δηλαδή δίνουν σήμα σε βουλευτές και άλλους ότι θα δεχθούν λάσπη ότι επηρεάζονται άμεσα από το Κρεμλίνο, αν κινηθούν εναντίον της καθεστωτικής γραμμής Μητσοτάκη και δεν ψηφίσουν τα μνημόνια για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ κατά των βουλευτών: «Βουλώστε το και ψηφίστε».

Who is Who του Ονισένκο

«Θα ασχοληθώ µε τις   θρησκευτικές  ιστοσελίδες  στο   θρησκευτικό  και   πολιτιστικό  παράρτηµα. Νοµίζω ότι   πρέπει να  πάρουµε συνέντευξη από  τον    Κώστα  Νισένκο [εννοεί Ονισένκο] (http://www.kathimerini.gr/757296/article/epikairothta/kosmos/viaih- epi8esh-kata-toy- antapokrith-ths-ka8hmerinhs-sthn-krimaia) και τον    Κώστα Γερόπουλο από  τη “New Europe” για  να αναλύσουµε τα ζητήµατα, αλλά  δεν  ξέρω αν είναι  συνετό το να µιλήσουµε µε τους ανταποκριτές στην Ρωσία, τους  Θανάση Αυγερινό,  ∆ηµήτρη  Λιάτσο,  Αχιλλέα  Πατσούκα  κ.λπ.». Αυτή η παράγραφος μπορεί να θύμισε σε αρκετούς τις αποκαλύψεις σχετικά με την συνειδητά μυστική δράση που ανέλαβε οικολόγος καθηγητής, υποψήφιος στο κόμμα του Τρεμόπουλου, ο κ. Ιωάννης Καρράς και στην οποία αρχικά είχε εντάξει το σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, Ματθαίο Τσιμιτάκη, για να επιβάλλουν στην Ελλάδα πληροφορική επίθεση του Ιδρύματος Σόρος (OSIFE) για αλλοίωση της αντίληψης των Ελλήνων σχετικά με το πραξικόπημα στην Ουκρανία που ανέβασε στην εξουσία πραγματικά το αμετανόητο ναζιστικό καθεστώς που υπάρχει μέχρι σήμερα.

Τα ΝΕΑ έχουν κάτι να πουν για αυτή την εμπλοκή του ανταποκριτή τους; Ο εντεταλμένος του Σόρος, καθηγητής Καράς, μόνο για τον Ονισένκο μιλάει ευνοϊκά. Τους άλλους ανταποκριτές δείχνει να τους φοβάται;

Το ΑΚΚΕΛ θα αποκαλύψει όλες τις πτυχές από το 2015 που ξεκίνησε οργανωμένα η εγγλέζικη και αμερικανική Μαύρη Επιχείρηση κατά της Ελλάδας και της Ε.Ε.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.