w19-123317KonstantinopoulosKourisCEOsCINissos

Η COFFEE COLD BREW BEER δεν είναι μόνο ο νοστιμότερος και πιο αρωματικός παγωμένος καφές φτιαγμένος όπως μία artisanal, μαύρη μπύρα τύπου porter, αλλά μια νέα συνήθεια απόλαυσης για την παρέα στις απογευματινές-βραδινές ώρες. Αρώματα καφέ, σοκολάτας και φρούτων, χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεϊνη, χαμηλή πικράδα, πλούσιος αφρός και σώμα, φυσικό ανθρακικό και 5% αλκοόλ από τη ζύμωση!

Η COFFEE COLD BREW BEER είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής σκέψης και συνεργασίας των Coffee Island και της ΝΗΣΟΣ, δύο διεθνώς βραβευμένων και πολύ δυναμικών επιχειρήσεων με έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία στην Ελλάδα!

Η COFFEE COLD BREW BEER είναι επίσης μια «πρωτιά» στην ελληνική Αγορά, ένα προϊόν που, για πρώτη φορά, «παντρεύει» τα δύο δημοφιλή ποτά την Μπύρα και τον Καφέ. Παρασκευάζεται στο υπέροχο microbrewery της ΝΗΣΟΣ στην Τήνο, χρησιμοποιώντας Ελληνική καβουρδισμένη, «μαύρη» βύνη κριθαριού και βρόμης, εξωτικούς αρωματικούς λυκίσκους, και χαρμάνι Arabica specialty coffee (κόκκους των μονοποικιλιών Obata Brazil και Castillo Colombia) που είναι καβουρδισμένο σε βαθμό medium-dark στο roastery της Coffee Island στην Πάτρα. Tο νέο προϊόν, αρχικά θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Coffee Island και στο website / app της εταιρίας.

Οι δύο εταιρίες υπηρετούν τις αξίες μιας δυναμικής, δημιουργικής και παραγωγικής Ελλάδας ακολουθώντας το δίκαιο επιχειρείν, έχοντας διεθνή παρουσία και επιλέγοντας ως specialty παραγωγοί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Η συνεργασία ευοδώθηκε με εμπιστοσύνη και κοινές αξίες, αφού και οι δύο εταιρίες μοιράζονται κοινή κουλτούρα για την αριστεία και τη καινοτομία. Η συνεργασία στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης, δείχνει πως για να έχουν επιχειρηματική ανθεκτικότητα οι ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να συνεργαστούν και να αποκτήσουν νέα ώθηση απέναντι στις προκλήσεις της εποχής.

Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή η συνεργασία μας με την μπύρα ΝΗΣΟΣ, που είναι 100% Ελληνική και πολυβραβευμένη στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μας συνδέει η συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και οι αξίες της Αριστείας και του Δίκαιου επιχειρείν και τώρα θα μας συνδέσει και το νέο προϊόν που δημιουργήσαμε παρέα, ο καλύτερος παγωμένος καφέ με το twist μιας porter μπύρας και μαζί μια νέα συνήθεια για τους Έλληνες καταναλωτές».

Αλέξανδρος Κουρής, Ιδιοκτήτης και ιδρυτής της ΝΗΣΟΣ, δήλωσε σχετικά: Πρωτοπορούμε ακόμα μία φορά. Η ποιοτική Μπύρα και o Ποιοτικός Καφές ταυτίζονται στην μοναδική COFFEE COLD BREW BEER της Coffee Island και της ΝΗΣΟΣ παιδί της δημιουργικής συνεργασίας των ομάδων μας. Συνδυάσαμε την τέχνη και την επιστήμη του καφέ και της μπύρας σε όλη την διαδικασία παραγωγής από το κόκκο του καφέ και της βύνης και τους αρωματικούς λυκίσκους έως το καβούρδισμα, την ζύμωση, και την εκχύλιση και σας προσφέρουμε ίσως την καλύτερη εμπειρία παγωμένου καφέ που έχετε δοκιμάσει έως σήμερα. Γεύση και αρώματα καφέ αλλά και νέα στοιχεία όπως ο πλούσιος και σταθερός αφρός, το δροσιστικό, φυσικό ανθρακικό από την ζύμωση και το 5% αλκοόλ που απογειώνει το σύνολο.

Σχετικά με τη ΝΗΣΟΣ
Η ΝΗΣΟΣ είναι μια πολυβραβευμένη ελληνική, ανεξάρτητη, οικογενειακής ιδιοκτησίας ζυθοποιία που δημιουργήθηκε το 2012 από το μηδέν μέσα στην Ελληνική κρίση, από τον Αλέξανδρο Κουρή και τη Μάγια Τσόκλη και είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ελληνική premium μπύρα. Έγινε γρήγορα γνωστή και παρόλο το μικρό της μέγεθος επηρέασε την Αγορά όσο λίγοι παίκτες. Οι δημιουργοί της οραματίστηκαν να φτιάξουν μπύρες κορυφαίας ποιότητας, γεύσης και ευεργετικής αξίας, που να αντανακλούν τον τρόπο ζωής και τις αξίες του Τόπου μας, των Κυκλάδων και των Ελληνικών νησιών.
Οι ποιοτικές, διεθνώς βραβευμένες, απαστερίωτες μπύρες ΝΗΣΟΣ παράγονται και εμφιαλώνονται στο ιδιόκτητο, πιστοποιημένο κατά FSSC 22000 ζυθοποιείο μας στην Τήνο, ζυθοποιούνται με αργές, παραδοσιακές, φυσικές διαδικασίες και κορυφαίες, προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες. Δεν υποβάλλονται σε θερμική επεξεργασία (παστερίωση), δεν περιέχουν συντηρητικά και σταθεροποιούνται με μικροφίλτρανση και τα φυσικά τους αντιοξειδωτικά. Έχουν κατακτήσει 16 διεθνή βραβεία για την οργανοληπτική τους υπεροχή, στους σημαντικότερους διαγωνισμούς μπύρας του κόσμου όπως οι European Beer Star, World Beer Award, Brussels Beer Challenge, The International Beer Challenge, European Beer Challenge και πρώτες απέκτησαν το Ευρωπαϊκό Σήμα Πιστοποίησης AFQ για την πολύ υψηλή – όσο και του ερυθρού οίνου – βιοδραστικότητα της σύστασης τους, προς όφελος της ανθρώπινης υγείας και ευεξίας όταν φυσικά, καταναλώνονται υπεύθυνα και με μέτρο.

Σχετικά με την Coffee Island
Η Coffee Island είναι σήμερα η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και τη Ν. Ευρώπη. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα, όπου διατηρεί την έδρα της. Το δίκτυο των 428 καταστημάτων της εταιρίας απλώνεται σε 50 νομούς και 100 πόλεις της Ελλάδας και σε ακόμα 52 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, UAE, Ελβετία, Ρουμανία, Αίγυπτο), ενώ τα προϊόντα της διατίθενται και μέσα από το οργανωμένο λιανεμπόριο.
Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης στην Πάτρα, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο για να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του δικτύου της. Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία με μεμονωμένους παραγωγούς, ή συνεταιρισμούς, στις χώρες παραγωγής καφέ, θέτοντας ως πυλώνα της εταιρικής κουλτούρας και δράσης της το direct trade με το 90% του καφέ, σήμερα, να εισάγεται απευθείας από τις φάρμες.
Υπερήφανη για τους ανθρώπους της η Coffee Island απασχολεί 215 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 513 επιχειρηματίες μέσω συστήματος δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της εργάζονται πάνω από 3.500
εκπαιδευμένοι barista και διανομείς. Συνεισφέρει φορολογικά στην εθνική οικονομία, και επιστρέφει αξία στην ελληνική κοινωνία μέσα από προγράμματα εταιρικής ευθύνης ενώ δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε 817 συνεργαζόμενες ελληνικές εταιρίες-προμηθευτές.
Η εταιρία διανύει την τρίτη δεκαετία επιτυχημένης πορείας της με σημαντικές διακρίσεις καθώς αποτελεί τη Νο7 μάρκα σε ρυθμό ανάπτυξης & μέγεθος δικτύου στην Ευρώπη ανάμεσα σε παγκόσμια brands (Διεθνής λίστα FoodService Europe & Middle East 2020), αλλά και την καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Ν.Α. Ευρώπη (Allegra European Awards 2019).

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.