ΔΑΚΕ-Ι.Τ.

Στο Υπουργείο το πρόθεμα ‘ΘΑ…’ είχε και έχει  πλέον την τιμητική του, μέχρι ωσότου τα γεγονότα μίλησαν από μόνα τους και καταρρίφθηκε.

Η ΔΑΚΕ δε δίνει άλλη παράταση χρόνου! 

Το Υπουργείο δεν  είναι τσιφλίκι κανενός.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να συμπεριφέρεται στους υπαλλήλους του ΥΠΑΑΤ απαξιωτικά και να υποβαθμίζει το έργο τους ,τη νοημοσύνη τους και να αμφισβητεί  την  ηθική τους.

Σε ανώτερο ιεραρχικό επίπεδο οι ρόλοι πλέον δεν είναι διακριτοί, αλλά ενίοτε είναι επικαλυπτόμενοι. Έχουμε φθάσει σε σημείο να εκτοξεύονται κατηγορίες εκατέρωθεν με απώτερο σκοπό την κάλυψη  προσωπικών στόχων και φιλοδοξιών.

Και οι υπάλληλοι?

Έρχονται οι τελευταίοι  γιατί το φιλότιμό τους περισσεύει και έτσι βολεύει κάποιους ιεραρχικά ανώτερους!!! Και εάν θέλουμε να «καινοτομήσουμε»  στέλνουμε και μερικά email για να τους «μαντρώσουμε».

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΝΤΡΩΜΑ !

ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Με τις ευθύνες όμως που αναγκάζονται να σηκώνουν αυτοί οι υπάλληλοι και με τις άδειες τσέπες τους,

 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ!!!

Τυχαίο που οι μισοί υπάλληλοι του Υπουργείου θέλουν να μετακινηθούν με την κινητικότητα;

Τυχαίο που οι περισσότεροι από αυτούς που ήρθαν από την κινητικότητα θέλουν να φύγουν;

Ποιος πολιτικός χώρος μας κυβερνάει τελικά;

Σε ποιες εκλογές συμμετείχαμε;

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και από εμάς κε Υπουργέ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.