κκκκκ-1

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους δημότες, των ορεινών ημιορεινών αλλά και πεδινών περιοχών του Δήμου, ότι λόγω των επικείμενων ακραίων καιρικών συνθηκών των επόμενων ημερών (χιονοπτώσεις/ παγετός) πρέπει να προβούν στις ανάλογες ενέργειες που αφορούν στην προστασία των ζώων και των μελισσοσμήνων.

Παρακαλούνται, όπως παρακολουθούν τις προγνώσεις και τις προειδοποιήσεις του καιρού, που εκδίδει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, να προετοιμαστούν κατάλληλα και να φροντίσουν να έχουν τα απαραίτητα εφόδια και ζωοτροφές για το ποίμνιό τους και τα μελισσοσμήνη τους.

Επίσης, να έχουν εξασφαλίσει την επικοινωνία τους και να είναι σε ετοιμότητα, ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις σε ενδεχόμενο αποκλεισμού του κοπαδιού τους από χιονοπτώσεις- παγετό ή από άλλες δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Τέλος, καλούνται οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων να ενημερώσουν με κάθε μέσο τους κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους της περιοχής τους.

Η Δημοτική αρχή είναι σε ετοιμότητα ώστε, να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο τρόπο το νέο κύμα κακοκαιρίας των επομένων ημερών.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.