ΜΠΟΥΓΑΣ_ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Φωκίδας και Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννη Δ. Μπούγα, εντός του μηνός Ιουλίου θα επισκεφθεί την Φωκίδα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Βουλευτής Φθιώτιδας, αρμόδιος για θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννης Οικονόμου, για να ενημερώσει για την πρόοδο των έργων αρμοδιότητάς του που εκτελούνται στην Φωκίδα και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους.

Πρόκειται, συγκεκριμένα, για την άρδευση του Ελαιώνα της Άμφισσας, την κατασκευή φράγματος και δικτύου στην θέση «Χάρμισκο» Τολοφώνας και τον αναδασμό πεδιάδος Μόρνου. Για το τελευταίο αυτό έργο θα προηγηθεί αυτοψία υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.