Ο_Ο_Ξ±Ξ±Ο_ Ξ½ΞΏΟ_ΞΏΞΊ. -Ρμβολ. ΞΊΞ_Ξ½Ο_Ο_ΞΏ1

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πραγματοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός.

Τον ΥΠΑΑΤ  υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Ανδρέας Τσώλης.

Ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο, το μεγαλύτερο από τα συνολικά τρία στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους γιατρούς, νοσηλευτικές και διοικητικό προσωπικό για τη συνεχή παρουσία και φροντίδα τους.

Συνομίλησε με πολίτες που εμβολιάσθηκαν, ή ανέμεναν τη σειρά τους για να εμβολιαστούν. Οι πολίτες του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση και την πολύ καλή ροή που υπάρχει στην υποδοχή και στον εμβολιαστική διαδικασία – γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου στην ενημέρωση που έκανε στον κ. Λιβανό.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  επισκέφθηκε το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που φιλοξενείται σε χώρο του Νοσοκομείου και είχε μακρά συνομιλία με διασώστες, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας το ΕΚΑΒ και του ζήτησαν να τα μεταφέρει αρμοδίως, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Ο κ. Λιβανός τους συνεχάρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης.

Ακολούθως συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Ο ΥΠΑΑΤ τους εξέφρασε τις ευχαριστίες της πολιτείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, ως μπροστάρηδες στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, άκουσε τα προβλήματά τους και δεσμεύθηκε να μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας τις προτάσεις τους.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.