8A1DCA43-D66A-4B5B-BBCD-E5A655ADD6ED

«Αυτό που έχει ανάγκη η χώρα, ανεξάρτητα από τις επιλογές των πολιτών στις εκλογές, είναι μια ισχυρή κυβέρνηση».

Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς, σε δήλωσή του στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων Επιχειρηματικότητας 2023 του Επιμελητηρίου Λακωνίας, στο Γύθειο.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καββαθάς τόνισε ότι η οικονομική ευημερία μίας χώρας είναι συνυφασμένη με την επιχειρηματικότητα γιατί αυτή είναι που παράγει πλούτο, δημιουργεί και διατηρεί θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, ανέφερε ότι «η επιχειρηματικότητα σήμερα βρίσκεται σε μια κρίσιμη συγκυρία καθώς καλείται να ανταπεξέλθει των δυσκολιών και των πληγών που προκάλεσε η δωδεκαετής οικονομική κρίση δημιουργώντας ένα δυσανάλογο βάρος για τις επιχειρήσεις».

Όπως είπε οι επιχειρήσεις έχουν να αντιμετωπίσουν τρία σημαντικά προβλήματα τα οποία συνοψίζονται στην περιορισμένη ρευστότητα και τα χαμηλά ταμειακά διαθέσιμα τους, την αύξηση του κόστους της ενέργειας και των καυσίμων καθώς και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τόνισε ότι θα πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των μικρών και πολύ μικρών. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι με δεδομένο ότι η φετινή χρονιά είναι χρονιά εκλογών «αυτό που η χώρα έχει ανάγκη ανεξάρτητα τις επιλογές των πολιτών είναι μια ισχυρή κυβέρνηση».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ απένειμε το βραβείο Επιχειρηματικότητας 2023 για την κατηγορία «Μεταποίηση και Εξαγωγές» στον «Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολάων Πακιών».

Οι επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν είναι οι :Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, Οινούντας ΑΕΒΕ , ΑΛΕΑ ΑΒΕ , Μόλων Λαβέ ΑΕ , AGROSPARTA , Αγροτικός Συνεταιρισμός Μολάων Πακιών, Σωτηράλη Μαριλένα (Sotirali family), Μαυροειδόγγονα Κανέλλα (Μανιάτικη Μελισσοκομία).

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.