anans

Ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης, από το μπλόκο των Μαλγάρων, μπορεί να μην είναι μεταξύ της επιτροπής των αντιπροσώπων των αγροτών που υποδέχτηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, για διάλογο, αλλά ο ίδιος έσπευσε να είναι έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μολονότι γνωρίζει πως δεν θα περάσει τις πύλες του.

Θυμίζουμε πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, είχε εδώ και μέρες κάνει ξεκάθαρο πως ο πρωθυπουργός δεν θα συναντηθεί με τον εν λόγω αγροτοσυνδικαλιστή, καθώς όχι μόνο ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά μίλησε με χυδαίο τρόπο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κ. Ανεστίδης, μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού και είπε πως θέλει η κυβέρνηση να δώσει πίσω στους αγρότες όσα λεφτά τους έκλεβαν εδώ και χρόνια: «Θέλουμε να μας δώσουν τα κλεμμένα λεφτά που μας έτρωγαν έξι χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Στην πορεία τόνισε πως αν αληθεύουν τα λεγόμενα της κυβέρνησης πως μετά την εξυγίανση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τον τελευταίο χρόνο μετά και το σχετικό σκάνδαλο περίσσεψαν γύρω στα 160 με 180 εκατομμύρια, υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια τότε μιλάμε για 1 δισεκατομμύριο 200 εκατομμύρια που πρέπει να προστεθούν στον αγροτικό κροβανά.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.