Μια μεγάλη γιορτή για τους εργαζομένους της και τις οικογένειές τους πραγματοποίησε η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ στο εργοστάσιό της στην Άρτα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 300 άτομα που, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΗΠΕΙΡΟΣ κ. Στέφανο Παντελιάδη και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκαν για τη διαδικασία και τα στάδια παραγωγής των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ, αλλά και τα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας που ακολουθεί η εταιρεία. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με εκλεκτά εδέσματα με προϊόντα ΗΠΕΙΡΟΣ, μουσική, κληρώσεις δώρων και ταξιδιών, αλλά και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά στον εξωτερικό χώρο του εργοστασίου.

Η κα Ζένια Δελαγραμμάτη, HR Director της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, δήλωσε σχετικά: «Στην ΗΠΕΙΡΟΣ είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρεθήκαμε όλοι μαζί, ανταλλάξαμε ιστορίες και εμπειρίες και περάσαμε μια όμορφη και χαλαρή ημέρα με τους συναδέλφους και τις οικογένειές μας. Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της δραστηριότητάς της ΗΠΕΙΡΟΣ ήταν ανέκαθεν ο άνθρωπος, επενδύοντας σε σταθερές, μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τους προμηθευτές μας. Μέσα από την εκδήλωση αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους της ΗΠΕΙΡΟΣ για την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια.».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.