ΝΑΥΠΛΙΟ- ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΩΝ

Μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο πρωί της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου 2022, οι αγρότες της Αργολίδας σε Άργος και Ναύπλιο. Αφορμή είναι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ  για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τον παγετό τον Ιανουάριο του 2022.

Οι αγροτικοί συνεταιρισμοί της Αργολίδας συμμετείχαν καθολικά στην κινητοποίηση με τους αγρότες να συγκεντρώνονται σε Άργος και Ναύπλιο και να κατευθύνονται στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από την πόλη του Άργους, με τους διαμαρτυρόμενους αγρότες καθ’ οδόν για την Αντιπεριφέρεια.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.