αρχείο λήψης

Παρατείνεται επ’αόριστον η θητεία του κ. Παπά στον Οργανισμό των Πληρωμών, έπειτα από νομοθετική ρύθμιση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή.

Κανονικά ο διαγωνισμός

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία για τον διαγωνισμό που αφορά στο τεχνικό συμβούλιο, έπειτα από την έκδοση και δημοσίευση της υπ’αριθμ. 227/2021 απόφασης της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών, στην οποία είχε κάνει προσφυγή η Neuropublic.
Συνεπώς , αρχής γενομένης από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 20:00 μ.μ., δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και μέσω ΕΣΗΔΗΣ, υποβολής προσφορών, ούτως ώστε να συμμετάσχουν στον διεθνή ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τη συντήρηση και λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων του Οργανισμού, καθώς και την ανάπτυξη νέων συστημάτων.

Οι πληρωμές είναι καθ’οδόν

Λαμβάνοντας ως δεδομένο πως η υποβολή διοικητικών πράξεων, για τέλη Φεβρουαρίου, έχει περιθώριο ακόμα 15 ημέρες, η πληρωμές κάποιων συνδεδεμένων ενισχύσεων όπως αναφέρει ο κ. Φάνης Παπάς μετατίθεται για αρχές Μαρτίου. Πιο ξεκάθαρη εικόνα με το ποιες θα είναι αυτό, θα υπάρξει εντός των επόμενων εβδομάδων, αναμένοντας τις υπογραφές των υπουργικών αποφάσεων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.