δακοκτονια

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, στα 20,95 εκατ. ευρώ θα ανέλθει και φέτος το ποσό αναφορικά με το πρόγραμμα δακοκτονίας του τρέχοντος έτους.

Όπως αναγράφεται στην υπουργική απόφαση, το κονδύλι θα πάει κατά αποκλειστικότητα και μόνο προς κάλυψη δαπανών δακοκτονίας, σύμφωνα με την έκταση εφαρμογής του εν λόγω προγράμματος και τη δυναμική των δακοπληθυσμών (δαπάνες προσωπικού, δαπάνες εργολάβων ψεκασμών και παγιοθεσίας, δαπάνες προμήθειας υλικών, λοιπές δαπάνες δακοκτονίας).

Οι πιστώσεις πρόκειται να κατανεμηθούν ανά Περιφέρεια, χωρίς όπως να υπάρχει εξειδίκευση ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Τα ποσά θα αποδοθούν τμηματικά σε κάθε Περιφέρεια. Όσον αφορά την πιθανότητα ύπαρξης αδιάθετων ποσών προηγούμενων ετών, πιθανόν να διατεθούν συμπληρωματικά στο φετινό ποσό για την κάλυψη του προγράμματος δακοκτονίας 2021.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την απόφαση:

dakoktonia_2021

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.