Created with GIMP

Η επικεφαλής του Βουλγαρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, Κορνέλια Νινόβα, συγκέντρωσε μεγάλο αριστερό συνασπισμό. Σε ειδική συνέντευξη Τύπου σήμερα, ανακοίνωσε ότι είχε υπογράψει συμφωνίες με δύο κόμματα, την ABV του πρώην προέδρου Georgi Parvanov και το “Normal State” του πρώην βουλευτή Georgi Kadiev.

“Αυτός δεν είναι ένας εύκολος συνασπισμός, αλλά είναι απαραίτητος για τη Βουλγαρία”, δήλωσε ο ηγέτης του BSP.

Η Ninova είπε επίσης ότι ο συνασπισμός θα κατέβη στις εκλογές με το όνομα “BSP για τη Βουλγαρία”, και οι μέχρι τώρα εταίροι του BSP παραμένουν σε αυτό.

Συνεχίζονται και η επαφές με το “Κίνημα 21” της Τατιάνα Ντοντσέβα. Οι Σύμμαχοι θα κατέβουν στις εκλογές με ενιαίο ψηφοδέλτιο στις 11 Ιουλίου.

Στη σχήμα “BSP για τη Βουλγαρία”, θα συνάψουμε συμφωνίες προσχώρησης και υποστήριξη κοινών πολιτικών με τα μέρη με τα οποία μιλάμε, με τα οποία είμαστε έτοιμοι και με εκείνους που πρόκειται να πραγματοποιήσουν συνομιλίες, “ήταν τα ακριβή λόγια του ηγέτης του BSP.

Να θιμισουμε  ότι η Κορνέλια Νινόβα συνεργάζεται στενά με τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος είναι πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και είναι αναπληρωτής του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.