δσφφδσσ

Ο βουλευτής της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης, με νέα ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνει γνωστό πως μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο είχε την ευκαιρία να κάνει νέο κύκλο συναντήσεων με κερασοπαραγωγούς και κτηνοτρόφους της Πέλλας και να μιλήσει για τα προβλήματά τους.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Το περασμένο Σαββατοκύριακο συναντήθηκα με κερασοπαραγωγούς και κτηνοτρόφους της Πέλλας, στο πλαίσιο μιας ουσιαστικής συζήτησης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Συζητήσαμε για τα θέματα της εξισωτικής, και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις πληρωμές, καθώς και για το μεγάλο ζήτημα της ευλογιάς, του οποίου η αντιμετώπιση αποτελεί εθνικό στόχο. Ήδη έχουν ανακοινωθεί και νέες πρωτοβουλίες, εκτός από τις αναγκαίες αποζημιώσεις, όπως η ανασύσταση και ο εκσυγχρονισμός της κτηνοτροφίας μέσω και Σχεδίων Βελτίωσης.
Η κουβέντα μας με τους κερασοπαραγωγούς επικεντρώθηκε στην ολοκλήρωση των πληρωμών για τις ζημιές του Παγετού “Άνοιξη 2025”, με έμφαση βέβαια στην εκκρεμότητα του προανθικού. Είναι ένα ζήτημα, το οποίο παρακολουθώ από την πρώτη στιγμή προσωπικά. Στο πλαίσιο της συνάντησης μας, συζητήσαμε και για την επέκταση της αντιχαλαζικής προστασίας και στην περιοχή της Έδεσσας και της Αλμωπίας, στην οποία προχωρήσαμε πέρυσι και επιμελήθηκα από τη θέση του αρμόδιου Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ένα ουσιαστικό βήμα για τη θωράκιση της αγροτικής μας παραγωγής.»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.