ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ 15 12 22

Τον Δήμαρχο Ασπροπύργου Αττικής κ. Νικόλαο Μελετίου υποδέχτηκε σήμερα ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Σίμος Κεδίκογλου, παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν η κατασκευή αλιευτικού καταφυγίου στην περιοχή του Ασπροπύργου στο πλαίσιο της έγκρισης Προγράμματος Αλιείας, Υδατοκαλλιέργειας και Θάλασσας (ΠΑΛΥΘ) 2021-2027, καθώς και λοιπά ζητήματα του Δήμου που άπτονται των καθηκόντων του Υφυπουργού.

Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Ευστάθιος Ρεστέμης και ο τεχνικός σύμβουλος, κ. Θωμάς Πρασσάς.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.