Κώστας-Μπαγινέτας

Από τις αρχές της εβδομάδες έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα SFC της Ευρωπαϊκής Ένωσης το οριστικοποιημένο Στρατηγικό Σχέδιο της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι η Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έδωσε το «πράσινο φως» για την τυπική διαδικασίας έγκριση του σχεδίου. Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε την ολοκλήρωση των εντατικών διαπραγματεύσεων και την πρόσφατη επίσκεψη του ελληνικού κλιμακίου υπό τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων Κ. Μπαγινέτα στις Βρυξέλλες για την επίσπευση των σχετικών διαδικασιών.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.