ΦΩΤΟ1

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός, η Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ κ. Χριστιάνα Καλογήρου και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς,  παρευρέθησαν σήμερα το πρωί στις παιδικές κατασκηνώσεις του Υπουργείου στο Λαύριο, όπου στον Ιερό Ναό των Εν Εφέσω Επτά Παίδων λειτούργησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος.

Ο χώρος των κατασκηνώσεων επεστράφη πρόσφατα από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, 5 χρόνια αφότου είχε δοθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση για τη λειτουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών.

Προτεραιότητά μας είναι η εν γένει αξιοποίηση του χώρου, που η έκτασή του ξεπερνάει τα 300 στρέμματα, καθώς και η επαναλειτουργία των κατασκηνώσεων, πιθανότατα από το καλοκαίρι του 2022, όπως λειτουργούσαν πριν από το 2016 και για 40 συναπτά χρόνια.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.