lefta-epidotiseis-agroton-960x627-1

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού  και του υφυπουργού κ. Γιώργου Στύλιου πιστώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σήμερα, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, στους λογαριασμούς των 380.000 δικαιούχων αγροτών και κτηνοτρόφων, η εξισωτική αποζημίωση έτους 2021.

Συνολικά καταβάλλονται περίπου 250 εκατ. ευρώ.

Με το ποσό αυτό, όπως επισημαίνει ο ΓΓ Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημ. Παπαγιαννίδης, η ετήσια απορρόφηση του ΠΑΑ 2014 φθάνει στο ύψος ρεκόρ των 707 εκατ. ευρώ και μέχρι τέλους του έτους αναμένεται να ξεπεράσει τα 730 εκατ.ευρώ.

Ο ΥπΑΑΤ κ. Σπήλιος Λιβανός, ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων  τον αρμόδιο ΓΓ κ. Δημήτρη Σκάλκο, καθώς και τα στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ, της ΕΥΔ ΠΑΑ και ΕΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΑΑ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.