ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ-2

Συνάντηση είχαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον βουλευτή Α΄Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Κατσαφάδο για θέματα, ποικίλης ύλης,  που αφορούν στην ασφάλεια του πρώτου λιμανιού της χώρας, στη μείωση του κυκλοφοριακού προβλήματος και στο παραεμπόριο.

Ο κ. Κατσαφάδος έθεσε το ζήτημα για το παραεμπόριο, που έχει μεγάλες διαστάσεις στην πόλη του Πειραιά. Αμφότεροι συμφώνησαν αφενός να προχωρήσει άμεσα η στελέχωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά με προσωπικό, με την ενίσχυση της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Πειραιά και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής (ΟΠΚΕ).

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύθηκε ότι θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, ώστε να παταχθεί το παραεμπόριο, στην πόλη του Πειραιά, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στον εμπορικό κόσμο, και στερεί έσοδα από το ελληνικό δημόσιο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.