Σύμφωνα με το USDA, o τομέας της κλωστοϋφαντουργίας στην Ινδία ανησυχεί ότι τα νέα τιμολόγια θα βλάψουν τη θέση της στις παγκόσμιες κλωστοϋφαντουργικές αγορές καθιστώντας τα προϊόντα προστιθέμενης αξίας λιγότερο ανταγωνιστικά.

Σημειώνεται πως ο Cotton Corporation of India (CCI) αγόρασε το 25% του συνόλου της εφετινής εσοδείας με το πρόγραμμα ελάχιστης τιμής στήριξης (MSP), πρόγραμμα που παραμένει ενεργό.

Οι τιμές των ινών και των νημάτων στην Ινδία παραμένουν υψηλότερες από τα επίπεδα MSP καθώς η ζήτηση για εξαγωγές παραμένει ισχυρή, αλλά η εγχώρια κατανάλωση έχει επιβραδυνθεί.

Η συγκομιδή βάμβακος στην Ινδία βρίσκεται σε εξέλιξη, στις νότιες και ανατολικές περιοχές, ενώ η κυβέρνηση έριξε πρόσφατα τις προβλέψεις της σχετικά με τις αναμενόμενες ποσότητες παραγωγής.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.