μπλοδοφ

Οι αγρότες παραμένουν στο μπλόκο της Νίκαιας, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Σήμερα στις 11:00 παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, στέλνοντας –όπως αναφέρουν– μήνυμα και ευχές προς την κοινωνία, τονίζοντας ότι αισθάνονται τη στήριξή της στον αγώνα τους.

«Τα μπλόκα δεν είναι playstation για να μετακινείς εύκολα τα τρακτέρ» τόνισαν μετά το χάος που επικράτησε χθες στο οδικό δίκτυο και την ταλαιπωρία των ταξιδιωτών.

Η κυκλοφορία στο μπλόκο

Σε μερική ομαλοποίηση της κυκλοφορίας έχει οδηγήσει η συνεννόηση που επετεύχθη μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας στο μπλόκο της Νίκαιας. Από το πρωί έχει δοθεί σε κυκλοφορία η αερογέφυρα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το μπλόκο, αποκλειστικά για όσους κινούνται προς Θεσσαλονίκη. Με τη συνδρομή της Τροχαίας έχουν τοποθετηθεί σχετικές σημάνσεις, ώστε οι οδηγοί να διέρχονται από την αερογέφυρα, να κινούνται προς τον κόμβο της Γυρτώνης και στη συνέχεια να εξέρχονται στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ. Με αυτόν τον τρόπο η παράκαμψη μειώνεται κατά περίπου 20 χιλιόμετρα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

Οι οδηγοί που κινούνται προς Αθήνα συνεχίζουν να εξυπηρετούνται μέσω του κόμβου του Πλατύκαμπου. Η αλλαγή αυτή κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο συγκεκριμένος κόμβος, ο οποίος έως χθες δεχόταν όλο το κυκλοφοριακό φορτίο και από τα δύο ρεύματα.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.