Η ομάδα της Αγγελάκης
  • Ο κύκλος εργασιών της έχει τριπλασιαστεί την τελευταία πενταετία

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ ήταν ανάμεσα στα success stories του ελληνικού επιχειρείν που αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022», τα οποία διοργανώθηκαν για 7η φορά, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, από τη Direction Business Network, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Συγκεκριμένα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ βραβεύτηκε στην κατηγορία Greek Business Champions, η οποία αφορά επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10 εκατ. ευρώ και οι οποίες κατέγραψαν το 2020 αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων, σε σχέση με το 2019. Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, έχοντας συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας, έχει πλέον ισχυροποιήσει τη θέση της τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές του εξωτερικού, με τον κύκλο εργασιών της να έχει σχεδόν τριπλασιαστεί τα τελευταία 5 χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογενειακή, πτηνοτροφική εταιρεία με έδρα την Εύβοια, κατόρθωσε να φτάσει, σε απόλυτα νούμερα, τις συνολικές πωλήσεις εξωτερικού του 2021 ήδη μέσα στους πρώτους 5 μήνες του 2022.

Ο Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, δήλωσε σχετικά με τη βράβευση: « H ιδιαίτερα τιμητική αυτή βράβευση συμπίπτει με την επέτειο των 60 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας μας και η συμβολική αυτή συγκυρία μεγεθύνει την ικανοποίηση, την περηφάνεια αλλά το αίσθημα ευθύνης για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας μας στο μέλλον. Η συμπερίληψή μας στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας δικαιώνει την προσπάθειά μας και ταυτόχρονα μας δίνει κίνητρο να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί, ακόμα πιο τολμηροί, ακόμα πιο εστιασμένοι στις αρχές τις βιώσιμης ανάπτυξης.»

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας.

Σήμερα, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.