οπδπδφπ

Συνεχίζονται σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και στον Ευρωπαίο ανακριτή στην Αθήνα οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων μέσω του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη.

Πριν από λίγο ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο πρώτοι από τη σημερινή ομάδα κατηγορουμένων.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι, 58 και 55 ετών, που ασχολούνται με την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων. Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου απο τη χώρα. Επιπλέον, στον 58χρονο επιβλήθηκε και εγγυοδοσία 5.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους άλλοι επτά κατηγορούμενοι.

Οι απολογίες συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν αύριο, Πέμπτη.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.