ΤΣΙΠΟΥΡΟ-678x381

Ειδική μέριμνα για τις καλλιέργειες επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών που υπέστησαν ζημιές εξαιτίας των φυσικών φαινομένων, λαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Συγκεκριμένα, χορηγείται κατ’ εξαίρεση άδεια απόσταξης, σύμφωνα με απόφαση που πήραν από κοινού, ο υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Η δυνατότητα χορήγησης στους αμπελοκαλλιεργητές, άδειας απόσταξης επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών, έρχεται να αντιμετωπίσει ενδεχόμενες δυσκολίες στη διάθεση ποσοτήτων που πιθανόν μένουν αδιάθετες και δεν καταστράφηκαν πλήρως από τις κακές καιρικές συνθήκες. Όμως το προϊόν κατέστη μη εμπορεύσιμο, εξαιτίας της ποιοτικής υποβάθμισής του.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.