2-6

Συνάντηση με θέμα την «Ανάδειξη της Μελισσοκομίας στην Κρήτη» πραγματοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο παράρτημα Κρήτης (ΓΕΩΤΕΕ) στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Μέλισσας.

Τα θέματα τα οποία εξετάστηκαν ήταν η θέσπιση Παγκρήτιου Διαγωνισμού Μελιού ο οποίος θα συμβάλει θετικά στην κρητική μελισσοκομία καθώς και δράσεις ανάδειξης της μελισσοκομίας στην Κρήτη με σκοπό την προώθηση του κρητικού μελιού στην αγορά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Σταύρος Τζεδάκης, σε δήλωση, του ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους παραγωγούς του νησιού καθώς και την προώθηση των κρητικών προϊόντων που παράγονται στον τόπο. «Σκοπός είναι να συμβάλουμε σε όποια προσπάθεια μπορεί να δώσει την υπεραξία που αναλογεί στα προϊόντα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τζεδάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκτός από τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας, η πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Κρήτης Άννα Δασκαλάκη, ο αντιπρόεδρος Παντελής Αρβανίτης, το μέλος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Χανιωτάκης, από την Περιφέρεια Κρήτης ο γενικός διευθυντής Πρωτογενή Τομέα Κώστας Υψηλάντης, ο διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Φωτάκης, από το ΕΛΜΕΠΑ ο Λευτέρης Αλυσσανδράκης από το ΜΑΙΧ η Παναγιώτα Γώτσιου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος Κώστας Λεονταράκης, οι πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων – Συνεταιρισμών Κρήτης.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.