αγροτεσ_1

Τις επόμενες μέρες θα λάβουν χώρα κινητοποιήσεις και σε άλλα κεντρικά σημεία περιοχών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, ενώ θα κατέβουν τρακτέρ κι από τη Χαλκιδική

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην Ανατολική Θεσσαλονίκη με πρώτο σταθμό την Επανομή.

Αγροτικά αυτοκίνητα και τρακτέρ βγήκαν στην πλατεία της Επανομής, για να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα.

«Μας οδηγούν σε αφανισμό και γι’ αυτό τον λόγο πραγματοποιούμε τις συγκεκριμένες κινητοποιήσεις. Στόχος μας είναι να καταλάβει η κυβέρνηση, τις δυσκολίες που περνάμε, χωρίς να υπάρχει κάποια υποστήριξη από την πολιτεία» τονίζει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Αγροκτηνοτροφικού Συλλόγου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, Κοσμάς Μακρίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, τις επόμενες μέρες θα λάβουν χώρα κινητοποιήσεις και σε άλλα κεντρικά σημεία περιοχών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπως είναι τα Βασιλικά και το Σχολάρι. Επίσης, μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε κλείσιμο δρόμων, δημιουργώντας μπλόκα με τα τρακτέρ, ωστόσο αναμένονται ανακοινώσεις για τις επόμενες ενέργειές που θα πραγματοποιήσουν.

Τέλος, θα επιστρατευτούν αγρότες με τρακτέρ και από τη Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα από τη Γαλάτιστα και τις γύρω περιοχές.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

 

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών.